Hemliga herrars 9 synpunkter på sexleksaker

Sexleksaker är inte en ersättning för människor. Sexleksaker gör dig inte frukost, kramar dig eller berättar hur mycket de älskar dig. Många män är rädda för att kvinnor använder sexleksaker eftersom de tycker att deras betydelse för kvinnor främst är deras ”stora kille”, och män känner sig osäkra för det.

  1. Sexleksaker är för människor som inte har ett bra eller tillfredsställande sexliv

Sanningen: vem som helst kan använda sexleksaker. Forskning visar att personer som har sex använder sexleksaker oftare än människor som inte har sex och att partners som använder sexleksaker i allmänhet har bättre sex och emotionell intimitet. Cirka 20 till 30 procent av människorna använder leksaker minst en gång i livet. Sexleksaker är inte en livräddare eller ett universalmedel, utan ett komplement till sexspel.

  1. Sexleksaker är beroendeframkallande

Sanning: missbruk betyder någon form av skada. Men att använda sexleksaker skadar dig inte (så länge du använder dem korrekt). Medan vissa människor kan bli beroende av sexleksaker behöver du inte tvinga dem bort, och vem som helst kan enkelt gå tillbaka till onanering eller sex med en partner som inte använder sexleksaker.

  1. Om en kvinna som använder sexleksaker behöver hon inte en man

Sanningen: sexleksaker är inte en ersättning för människor. Sexleksaker gör dig inte frukost, kramar dig eller berättar hur mycket de älskar dig. Många män är rädda för att kvinnor använder sexleksaker eftersom de tycker att deras betydelse för kvinnor främst är deras ”stora kille” och män känner sig osäkra för det.

  1. Män använder bara sexleksaker när de inte kan ha riktigt sex

Fakta: När människor tänker på män och sexleksaker tänker de på män som köper sexleksaker och sedan onanerar medan de tittar på porr i källaren. Men sanningen om män och sexleksaker är att miljontals män använder dem, oavsett om de är i ett förhållande eller ensamstående. Det bästa sättet för en man att bli en bättre älskare är att förstå hans sexuella svar. Oavsett om du använder en sexleksak eller inte, är onani ett viktigt sätt att lära dig att kontrollera din kropp. Att använda sexleksaker gör inte mannen till en “förlorare”. Han är faktiskt smart och förmodligen bättre i sängen. Eftersom han var intresserad av sex och fokuserade mer på teknik.

  1. Sexleksaker gör sex onaturligt

Sanningen: vi hör många felaktiga saker om sex, varav en är att naturlig sex bara betyder fysisk kontakt. Om du använder en penna och papper, är det inte sant och naturligt att rita? Självklart inte. Det gör inte sex onaturligt om vi använder verktyg eller leksaker för att göra det mer intressant. Sexleksaker aktiveras inte av batterier utan av vår fantasi.

  1. Vissa sexleksaker är bra, andra är dåliga

Sanningen: det finns inget sådant som en bra eller dålig sexleksak, förutom när det gäller fara. Sexleksaker handlar om hur vi använder dem. En vibrator kan vara för stark för en person, men den kan vara perfekt för en annan. Tricket är att hitta rätt sexleksak för dig. De flesta sexleksaker är leksaker som vissa människor gillar och andra inte.

  1. Ju dyrare sexleksaken desto bättre

Fakta: en vibrator som kostar tiotals dollar kan ge dig mer nöje än en vibrator som kostar hundratals. Dyra sexleksaker kan vara längre eller ha bättre material, men de får dig inte nödvändigtvis att må bättre eller ha roligare. Sexleksaker, som många andra produkter, kan göra samma sak på en budget.

  1. Sexleksaker ser konstiga ut

Sanning: konstigt och normalt är relativa termer, och du kan känna dig obekväm att prata om dem offentligt, men när du förstår att alla kan vara konstiga bakom stängda dörrar blir ditt sexliv lyckligare och lättare. Sexleksaker gör inte sex konstigt, det betyder bara att du tycker att det är värt att sträva efter.

  1. Sexleksaker kan skada kroppen

Fakta: det finns inga bevis för att sexleksaker kan skada dina sexuella känslor eller könsorgan. Naturligtvis finns det några faror om de inte används korrekt, men det här är som en flasköppnare, och ingen kastar bort den eftersom det kan skada deras hand om den inte används ordentligt.